اهداف بازاریابی رسانه های اجتماعی
بازاریابی رسانه های اجتماعی (Social Media Marketing) یک مفهوم است که مانند سایر مفاهیم جدید یک تعریف ندارد.رسانههایی که مردم محور (کاربر محور) هستند و بیشترین میزان بازدیدکنندگان و تولید محتوا را به خود اختصاص دادهاند. ...
بازاریابی رسانههای اجتماعی (Social Media Marketing) مانند سایر مفاهیم یک تعریف ندارد، بلکه کارشناسان و متخصصان مختلف برای آن تعاریف متعدد ارائه کردند. برخی از این تعاریف را با یکدیگر مرور کنیم:
– بازاریابی رسانههای اجتماعی، فرمی از بازاریابی اینترنتی است که از رسانههای اجتماعی برای دستیابی به ارتباطات بازاریابی و برندسازی استفاده میکند. بازاریابی رسانههای اجتماعی در درجه اول شامل به اشتراکگذاری اجتماعی محتوا، ویدیوها و عکسها برای اهداف بازاریابی است.
– بازاریابی رسانه های اجتماعی، فرآیند بازاریابی یک محصول، سرویس یا نام تجاری از طریق مصرفکنندگان یا دیالوگهای سازمانی با استفاده از رسانههای اجتماعی است.
– بازاریابی در رسانه های اجتماعی، فرآیند بدست آوردن ترافیک سایت یا توجه از طریق رسانههای اجتماعی است.
– برنامههای بازاریابی در رسانههای اجتماعی معمولا تلاش برای ایجاد محتوایی که توجه جذب کند یا خوانندگان را تشویق کند آن را در سراسر شبکههای اجتماعی خود به اشتراک بگذارند.
– استفاده از بازاریابی رسانه های اجتماعی برای ترویج شرکت و محصولات خود را بازاریابی رسانههای اجتماعی گویند.
– بازاریابی رسانههای اجتماعی، فرآیند ترویج وبسایت ، محصولات یا سرویسها از طریق کانالهای اجتماعی آنلاین و ارتباط با جامعه بسیار بزرگی از افراد که از طریق کانالهای تبلیغاتی سنتی امکان پذیر نیست را گویند.
– بازاریابی رسانه های اجتماعی ، بازاریابی است که تمرکز آن به روی مردم است نه روی محصولات اهداف اصلی بازاریابی رسانههای اجتماعی را میتوان در موارد زیر باشد:
- افزایش ترافیک وب سایت و مخاطب
- مکالمه درباره محصول یا خدمات و دریافت بازخورد
- افزایش خوشنامی و آگاهی ازنام تجاری (برند)
- ایجاد هویت برای نام تجاری و ارتباط با نام تجاری مثبت
- اضافه کردن رویدادها در رسانههای اجتماعی
بازاریابی رسانه های اجتماعی یک شیوه بازاریابی است که ضوابط و مراحل خاص خود را دارد. زیرا هر رسانه اجتماعی با دیگری متفاوت است و ساختار و کارکرد متنوعی دارد. بنابراین تدوین یک «استراتژی بازاریابی رسانههای اجتماعی» یک اصل اساسی برای کسبوکارهای علاقمند این حوزه به شمار میرود.
رشته بازاریابی باید در دانشگاهها مورد توجه بیشتری قرار گیرد