عربستان مانع توافق هسته ای شد
با وجود اینکه شواهد دال بر امضای توافق هسته ای بود عربستان مانع توافق هسته ای شد.اين بار نفت به عنوان ابزاري کليدي در مذاکرات هسته اي ايران حضور داشته است،ابزاري که در اختيار رقباي ...
با وجود اینکه شواهد دال بر امضای توافق هسته ای بود عربستان مانع توافق هسته ای شد.این بار نفت به عنوان ابزاری کلیدی در مذاکرات هسته ای ایران حضور داشته است،ابزاری که در اختیار رقبای اقتصادی و سیاسی ایران بود.
سعودالفیصل متوجه شده است ایران و ششقدرتجهانی در حال برداشتن گامهای آخر برای رسیدن به یک تفاهم سیاسی هستند؛ تفاهمی که اگر امروز عصر اعلام شود معنایش این است که طرفین روی موضوعات کلی توافق کردهاند و تا دو، سه ماه آینده میتوانند متن کامل توافقنامه جامع را امضا کنند، توافقی که رابطه ایران و غرب را عادی میکند. برای رسیدن به این نقطه، در فضای مذاکرات هنوز جدالهای بزرگی وجود دارد. اما فضا رو به پیشرفت است و احتمال اعلام «خبر خوب عصر دوشنبه» زیاد است. پس وزیرخارجه سعودی با نفت به وین آمد که تا میتواند آتش اختلافات را شعلهور کند و اگر نتواند مذاکرات را به آتش بکشد.» او در بخشی دیگر از یادداشت خود نوشته است:« عربستانسعودی با تولید روزانه ۹میلیونو۶۰۳هزاربشکه نفت در ماه گذشته قدرت بازی با نفت را دارد؛ هم میتواند با ادامه تولیدش قیمتها را پایینتر بیاورد تا فشار اقتصادی بر ایران بیشتر شود، هم قادر است با کاهش قیمتهای نفت، در رقابتی اقتصادی، شیلاویلهای آمریکا را از مدار خارج کند و این کشور را بیشتر به واردات نفت محتاج کند. اینجاست که جمهوریخواهانی که از دوره بوش پسر استراتژی استقلال نفتی آمریکا را نوشتهاند دو سال آخر ریاستجمهوری اوبامای دموکرات را به چالشی جدی خواهند کشید.» در صورتی که توافقات هسته ای به نتیجه مشخصی نرسد و تعلیق تحریم ها براساس پیش بینی ها صورت نگیرد، فضای اقتصادی ایران به این جریان واکنش نشان می دهد:« سعودالفیصل به وین آمد که تا میتواند روند مذاکرات ایران و غرب را مختل کند. اینکه جان کری چطور میتواند سعودی را مهار کند یکبحث است. اینکه وین را ترک نکند تا فیصل را ببیند هم از نظرها دور نیست. سعودی اما باید بداند جدا از دولت ایران با مردم ایران هم طرفاست. اگر به خودش حق میدهد که با بشکههای نفت منافع کلیدی ایران را تهدید کند ما هم حقهایی داریم؛ حقهایی که در چارچوب قانون و عرف بینالملل میتوانیم از آن استفاده کنیم. مردم نباید سفر فیصل به وین را یکروز قبل از اتمام مذاکرات فراموش کنند.»
اظهارات وزیر امور خارجه آلمان
فرانک اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان در پایان مذاکرات وین و هنگام خروج از هتل کوبورگ در جمع خبرنگاران گفت: مذاکرات بسیار سازنده بود و دو طرف در چند ماه آینده سعی میکنند به یک تفاهم برای چارچوب همکاری برسند و سپس جزییاتی را به آن اضافه کنند.
اظهارات وزیر امور خارجه چین
وانگ یی، وزیر امور خارجه چین که صبح امروز به منظور شرکت در مذاکرات هستهای ایران و گروه ۱+۵ وارد وین شده است، گفت: به دلیل وجود دشواریهای فنی زمان بیشتری برای مذاکرات هستهای ایران لازم است.
از عربها هر چیزی بر میاد!!
تحریم حج حتی برای یکسال بسیار کار خوبی است
گاهی عشق رفتن به بهشت مارا حتی از یاد خدا هم غافل میکند چه برسد به مسائل دیگر.
به خاطر زیارت خانه خدا عزت نفسمون رو هم زیر پا میذاریم.
عربستان هر دهن کجی به ما میکند ما بازهم با این کشور به مذاکره برای حج و مسائل جانبی حج میپردازیم.
طبق یک آماری که در یک سایت آمده بود تقریبا ۳۵% درامد حج عربستان فقط از حجاج ایرانی میباشد و جالبتر از اون این بود که عربستان دقیقا همون مقدار هزینه را برای مبارزه با شیعه مصرف میکند یعنی ما هزینه ای رو به عربستان میدهیم تا با همان پوا با ما مبارزه کند.
و این هم از سنگ اندازی های این کشور در مذاکرات
مردم ایران آیا،آیا، آیا وقت آن نرسیده ما هم کاری بکنیم.خود ما مردم کاری بکنیم.فقط ۲ سال حج تحریم شود همین عربستان اگر به پای مردم ایران نیفتاد.
ما فقط از دولت میخواهیم کاری کند بیایید یک بار هم ما کاری کنیم.