ورود وزارت کشور به مدیریت محتوای فضای مجازی
ورود وزارت کشور به مدیرت محتوای فضای مجازیقائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی از ورود سالانه ۵۰۰ هزار نفر به زندانها خبر داد و گفت: باید با کمک صدا و سیما و رسانه ها ...
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی از ورود سالانه ۵۰۰ هزار نفر به زندانها خبر داد و گفت: باید با کمک صدا و سیما و رسانه ها پیشگیری از جرم و رسیدگی به خانواده زندانیان را در دستور کار قرار داد.
مرتضی میرباقری در گفتگو با مهر در مورد جلسه روز گذشته شورای اجتماعی کشور، گفت: یکی از دستورات این جلسه وضعیت فضای سایبری در کشور بود که باید مدیریت محتوا کنیم. به عنوان نمونه موضوع سگکشی در شیراز و بحث های روز کارگر و تعرض به دو زائر ایرانی مورد بحث قرار گرفت که چرا در جامعه ما این گونه اخبار به سرعت بازنشر می شود.
در این بازدید که با حضور قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شد، سید ابوالحسن فیروزآبادی با تشکر از توجه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به نهادهایی که رویکرد دانش بنیان را سرلوحه خود قرار دادهاند، گفت: طبق گزارشهای دریافتی با گذشت کمتر از ۲ سال از آغاز به کار دولت یازدهم اقدامات و پیشرفتهای خوبی در رایتل اتفاق افتاده است.
وی افزود: در حال حاضر رایتل ۲۴۰ شهر را تحت پوشش شبکه نسل سوم قرار داده است که این رقم تا پایان سال به ۴۵۰ شهر خواهد رسید. در حال حاضر میتوان از امکانات و زیرساختهای رایتل در بحث آموزش، آموزشهای مجازی و توسعه شبکه تلفن همراه استفاده کرد.
فیروزآبادی همچنین با اشاره به آموزش مجازی گفت: در حوزه آموزش مجازی اخیرا در دانشگاهها اقدامات خوبی صورت گرفته که نیاز به پشتیبانی بیشتر دارد و زیرساخت شبکه رایتل آمادگی و ظرفیت مورد نیاز برای در اختیار گذاشتن بستر مناسب و ارائه تعرفههای ارزانتر اینترنت برای برنامههای آموزش مجازی را داراست.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تصریح کرد: رایتل تنها اپراتوری است که شبکه آن نسل ۳ و بالاتر از نسل ۳ را پشتیبانی میکند.
ایرانیاننت از کرج آغاز به کار کرد
مدیر عامل اپراتور چهارم مخابراتی کشور گفت: اجرای پروژه اس تی تی ایکس یکی از برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که با اجرای پروژه های دسترسی عمومی به پهنای باند مناسب در چشم انداز و افق ۱۴۰۰ است.
محسن باقری در آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه شکبه فیبر نوری اپراتور چهارم درکرج افزود: این پروژه ملی که از استان البرز آغاز شده در مرحله اول در منطقه عظیمیه با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال در یک پروسه زمانی دوازده ماهه به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: پروژه اس تی تی ایکس یکی از بی نظیر ترین پروژه های ارتباطی و نیاز نسل آینده کشور است که عملیات اجرایی آن به تدریج در هفت کلانشهر دیگر آغاز می شود.
باقری بیان داشت :عملیات اجرایی این شبکه در کرج در چهار فاز طراحی شده که با اجرای دو فاز آن و پس از نصب تجهیزات اکتیو شبکه به میزان ۱۰ هزار پورت، ارائه سرویس باند پهن در این شهرستان آغاز می شود.
برنامه ملی بازیهای رایانهای تصویب شد
دبیرکمیسیون عالی ارتقای محتوای مرکز ملی فضای مجازی گفت:برنامه ملی بازی های رایانه ای در این کمیسیون به تصویب رسیده است. علیرضا کشاورز به ایرنا گفت: بنیاد ملی بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش محوری در این برنامه ملی دارد و در کنار آن دیگر نهادها مانند وزارت علوم و آموزش و پرورش فعالیت می کنند.
دبیر کمیسیون عالی ارتقای محتوای مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به نحوه بررسی موارد مختلف در حوزه محتوای فضای مجازی گفت: درخرداد ماه سال گذشته مصوبه ای در شورای عالی فضای مجازی شامل ۲۸ عنوان فعالیت به عنوان اقدامات اساسی تصویب شد و شورای عالی مرکز ملی فضای مجازی را مکلف کرد تا در خصوص هریک از این اقدامات اساسی یک برنامه ملی استخراج کند و حتی تعیین کرد این برنامه های ملی باید در کدام یک از کمیسیون های مرکز ملی فضای مجازی باید بررسی شود.
وی افزود: بازی های رایانه ای، لزوم بانک های اطلاعاتی الکترونیکی، خط و زبان فاسی در فضای مجازی، رسانه های اجتماعی، آنتی ویروس، سیستم عامل، سند ملی توسعه فاوا( فناوری اطلاعات و ارتباطات) از جمله این موارد بود.
آغاز ثبت الکترونیکی سلامت دانشآموزان
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ضمن اعلام این خبر که طرح سنجش سلامت دانش آموزان اول دبستان از اول خردادماه آغاز میشود گفت: امسال اطلاعات مربوط به سنجش سلامت نوآموزان به صورت آنلاین ثبت میشود.
مجید قدمی در گفتوگو با (ایسنا)، افزود: امسال نرم افزاری تهیه شده و مجموعه اطلاعات مربوط به چکاپ و سنجش سلامت دانش آموزان را به صورت آنلاین و الکترونیکی ثبت میکنیم.
وی افزود: در سالهای گذشته، چندماه طول میکشید تا اطلاعات جمعآوری و اقدامات لازم بر روی آن انجام شود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه این اطلاعات به صورت آنلاین در اختیار مسئولان استانها قرار میگیرد تا مداخلات لازم سریعتر صورت بگیرد گفت: البته گواهی سلامت به خانوادهها برای انجام ثبت نام ارائه میشود.
گزارش مرکز آمار از بازار کارگاههای خدمات اینترنت
مرکز آمار ایران از فعالیت نزدیک به ۳ هزار کارگاه خدمات اینترنت در سال ۹۲ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مرکز آمار ایران نتایج طرح «آمارگیری از کارگاههای خدمات اینترنت ۱۳۹۳» که مربوط به دوره زمانی یک ساله قبل از آن است را به شرح زیر منتشر کرد:
نوع فعالیت اصلی
در سال ۱۳۹۲ از تعداد ۲۸۷۲ کارگاه در کل کشور که به فعالیت ارائه خدمات اینترنت مشغول بودهاند، تعداد ۱۷۳۸ عدد (۶۰.۵ درصد) کافینت و ۱۱۳۴ کارگاه (۳۹.۵ درصد) سایر کارگاههای خدمات اینترنت (ISP, ISDP. PAP , WIMAX) بودهاند.
عملکرد فعالیت
در سال ۱۳۹۲ کل کارگاههای خدمات اینترنت کشور، ۲۶۶۸۱ رایانه نصبشده داشتهاند. این کارگاهها، روزانه به طور متوسط ۹۰۱۵۳ نفر مراجعهکننده و نیز در طول سال، تعداد ۳.۱ میلیون مورد ثبت نام اینترنتی داشتهاند که این تعداد معادل ۱.۱ برابر دوره قبل (۱۳۸۹) بوده است.
تعداد کارکنان
در سال ۱۳۹۲ تعداد کارکنان کارگاههای خدمات اینترنت ۸۸۶۸ نفر بوده است که نشان میدهد به طور متوسط در هر کارگاه حدود ۳ نفر مشغول به کار بودهاند. همچنین از کل کارکنان این کارگاهها، ۵۱۸۵ نفر (۵۸.۵ درصد) کارکن مزد و حقوق بگیرد تمام وقت، ۹۰۰ نفر (۱۰.۱ درصد) کارکن مزد و حقوق بگیر پارهوقت و ۲۷۸۳ نفر (۳۱.۴ درصد) کارکن بدون مزد و حقوق بودهاند.
پرداختی و دریافتیها
در سال ۱۳۹۲ ارزش پرداختیها و دریافتیهای کارگاههای خدمات اینترنت، به ترتیب ۱۳.۸ میلیارد ریال و ۳۲۱۰ میلیارد ریال بوده است. بر این اساس، برای هر کارگاه به طور متوسط، ارزش پرداختیها ۴۵۶ میلیون ریال و ارزش دریافتیها ۱۱۸ میلیون ریال میباشد و نشان میدهد، در مقایسه با دوره قبل، ارزش پرداختیها و دریافتیهای هر یک از این کارگاهها به ترتیب ۱.۴ و ۱.۹ برابر شده است.
از کل پرداختیهای کارگاههای خدمات اینترنت، مصارف واسطه ۵۷.۴ درصد، جبران خدمات کارکنان ۴۰.۵ درصد و سایر پرداختیها ۲.۱ درصد بوده است و از مجموع دریافتیهای این کارگاهها، ۹۸.۳ درصد به ستاندهها اختصاص داشته است.
همچنین جبران خدمات کارکنان (حقوق و مزایا و سایر پرداختیها به کارکنان مزد و حقوقبگیر) ۵۲۹.۷ میلیارد ریال بوده که نشان میدهد پرداختی ماهانه به هر کارکن مزد و حقوقبگیر این کارگاهها به طور متوسط، ۱۵.۳ میلیون ریال میباشد. در صورتی که در سال ۱۳۸۹، به طور متوسط به هر کارکن مزد و حقوقبگیر خود، ماهانه ۱۳.۰ میلیون ریال پرداخت کرده بودند.
باید به عناوین مختلف اطلاع رسانی درست به مردم انجام گیرد تا مردم در همه زمینه ها اگاهی درست پیدا کنند