کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری استان البرز
به گزارش حساب من : استاندار البرزدر نشستی که با کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری استان البرز داشت اظهار کرد: همکاری مدیران برای ارایه راهکارهای مناسب در جهت بومی سازی طرح ها باید مورد ...
به گزارش حساب من : استاندار البرزدر نشستی که با کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری استان البرز داشت اظهار کرد: همکاری مدیران برای ارایه راهکارهای مناسب در جهت بومی سازی طرح ها باید مورد توجه خاص قرار گیرد و اعتقاد داریم مدیریت جهادی باید در سطح استان حاکم شود و عزم خویش را برای خدمت به کارگیریم و به وظایفمان به خوبی عمل کنیم .طهایی، استان البرز را بخشی از پایتخت دانست و اظهار کرد: کمک و مساعدت مدیران ملی به این استان به ویژه در جهت رفع مشکل اشتغال، باری را از دوش پایتخت بر خواهد داشت.
وی با اشاره به نوپا بودن استان البرز گفت : مطالعات طرح آمایش سرزمین در حال انجام است که براساس آن می توانیم طرحهای توسعه ای استان را شناسایی و اجرایی کنیم.طهایی از عدم حضور برخی مدیران در کارگروه اشتغال استان گلایه کرد وافزود: کارگروه اشتغال از مهم ترین کارگروه های تخصصی استان است، بنابر این همه مدیران عضو این کارگروه باید حضور فعالتری داشته باشند.
در ادامه این نشست مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی البرز گفت: بررسی ۱۵ مرکز کاریابی بیانگر این واقعیت است که تعداد جویندگان کار با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد سه برابر بیشتر از تقاضای بازار کار است.
‘علی ایمانی’ ، بیشتر این تقاضای کار در استان را در رشته های ساخت و تولید(قالب سازی، تراشکاری، فرزکاری و…)، رشته های برق کار صنعتی، تاسیسات برق، تعمیر و نگهداری برق دستگاههای صنعتی در مقاطع دیپلم و زیر دیپلم اعلام کرد.
وی همچنین میزان تسهیلات بانکی استان را دوهزارو ۴۳۰ میلیارد ریال ذکر کرد و از بررسی ۳۲ طرح اشتغالزا در کمیته منتخب خبر داد .
ایمانی افزود: از این تعداد ۲۱ طرح به بانک معرفی شده و تاکنون ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
‘مهرداد مظفری ‘ معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار البرز در تحلیلی از علت بالا بودن تقاضای بازار کار به افراد با مدرک تحصیلی پایین تر از لیسانس اظهار داشت: شاید لازم باشد از دانشگاه ها تحقیق کنیم که خروجی آنها مورد نیاز بازار کار نیست؛ این نشان می دهد کارگزاران اصلی بخش صنعت تحصیلات دانشگاهی ندارند و باید با توسعه صنایع نانو تکنولوژی، بستر را برای استفاده از خروجی دانشگاه ها فراهم کنیم.
وی ادامه : برخی افراد بیکار ، مشاغل دولتی و پشت میز نشینی را ترجیح می دهند و این امر از دیگر دلایل بیکار ماندن افراد تحصیلکرده است.
مدیرفلاح مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: مطالبات ایثارگران در حوزه اشتغال به حق و جدی است و بی توجهی به آن تبعات ناخوشایندی به دنبال خواهد داشت.
وی گفت: درزمان حاضر ۹ هزار ایثارگر مهمان در البرز تشکیل پرونده داده اند که احتساب خانواده این افراد، ما باید پاسخگوی مسائل رفاهی، خدماتی و اشتغال ۳۰ هزار نفر خانواده ایثارگر باشیم.
وی ۷۰ درصد مطالبات ایثارگران را در حوزه اشتغال اعلام کرد و افزود: اولویت ما استفاده از ظرفیت بنیاد شهید برای اشتغالزایی این قشر بوده و تشکیل کمیسیون اشتغال در بنیاد شهید بر هیمن اساس بوده است تا به صورتی خاص به نیاز ایثارگران پاسخ داده شود. مدیرفلاح گفت: طرح ‘تکاک’ برای استفاده از ظرفیت های اقتصادی و اشتغالزایی ایثارگران در استان به تازگی اجرا شده است.
این مسوول با اشاره به اعتبار حدود ۱۵۰ میلیارد ریالی مشاغل خانگی سال ۹۳ در البرز اظهار کرد: ۱۷ میلیارد ریال از این مبلغ به ایثارگران پرداخت شده است اما هنوز مشکلات وجود دارد.وی سود بالای تسهیلات وام مشاغل خانگی را مهم ترین مانع دریافت این تسهیلات دانست و گفت: ایثارگران توانایی پرداخت این میزان سود را ندارند.
اشتغال از بحران های کنونی جامعه ما بوده و معلوم نیست مردم تا چه زمانی در انتظار تدبیرهای دولت تدبیر می مانند.